Velkommen til bydelens nye hjerte!

Sunde Boligpark får et moderne formspråk med tidsriktige kvalitetsmaterialer og er byfornyelse av beste merke. I første salgstrinn kan du velge blant 27 leiligheter fra ca. 60 til ca. 136 m² BRA, inkludert innglasset terrasse/balkong. Her slipper du å tenke på vedlikehold av hus og hage – her får du mer tid til å nyte.

 

Himmel og hav for en utsikt!

Det er lagt stor vekt på både sol- og utsiktsforhold i planleggingen av romløsningene.

Med store vinduer mot sørvest, kan du få herlig havutsikt fra stuen. Siden uteplassene er innglasset får du i praksis et ekstra rom med stor fleksibilitet. Her kan du nyte solen og skape et grønt terrassemiljø med tomatplanter, gulrøtter og urtekasser.

Løsninger tilpasset din hverdag

Din livssituasjon er ikke lik alle andres. Det er det tatt høyde for i planleggingen av Sunde Boligpark. I dette trinnet kommer til sammen 6 ulike planløsninger og dermed håper vi du finner minst én variant som oppfyller med dine behov, krav og ønsker.

Et kjøkken med wow-effekt.

I Sunde Boligpark får du mer enn et kjøkken, du får et HTH-kjøkken! Hos HTH Kjøkkenforum på Lagårdsveien i Stavanger kan du se og oppleve alle fordelene ved moderne kjøkkendesign og hvor bra et up-to-date kjøkken faktisk er. Besøk dem og bli overbevist! Modellen HTH Tendens med laminat benkeplate og underlimt vask er valgt som standard til Sunde Boligpark. Innredningen har integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. HTH Tendens er tidløst og urbant design. Håndtakene er frest inn i de lakkerte dørene og gir kjøkkenet vakre vannrette linjer.

Det kan velges fronter i prisgruppe 5 – uten tillegg i prisen, samt et stort antall forskjellige laminat benkeplater.

Kjøkkenillustrasjoner er kun ment som illustrasjoner og kan avvike fra endelig leveranse. Se egne kjøkkentegninger.

Arkitekten har ordet

Ramp Arkitekter har vært en viktig bidragsyter i planen og tegningene bak Sunde Boligpark. Ramp er kjent for arkitektoniske løsninger som skaper gjenklang i omgivelsene, passer inn i sin sammen- heng og gir bærekraftige løsninger av høy kvalitet. Her i Sunde Boligpark har ambisjonen vært å skape et prosjekt som er preget av stedsforståelse og som skaper trivsel og glede for de de kommende beboerne.

Dyrk dine egne tomater på terrassen

Når du flytter inn i din nye leilighet i Sunde Boligpark, så ligger alt til rette for at du får en ny og spennende hobby: Nemlig å dyrke dine egne tomater. Med sørvestvendt innglasset terrasse bør du ha alle muligheter til å lykkes!

Så enkelt er det:

Sett planten din i en stor bunndrenert potte eller kasse. Skal du plante flere, så ikke plant dem altfor tett. Ca. 2–3 planter per meter er passelig. Plasser dem på et solfylt sted, et sted du er sikker på at det ikke blir for mye vind selv når du åpner terrassedørene.

En tørst tomatplante signaliserer tydelig at den vil ha vann, så vann den rikelig og regelmessig. Gjødsel er også bra å gi av og til, helst en flytende type du blander i vannet. Pass på å fjerne de nederste bladene så stilken
får vokse seg sterk. Ta bort sideskudd noen ganger i uken i vekstperioden. Et tips hvis du dyrker tomater som vokser rett opp, er å forsterke dem med en stabil pinne de kan klatre i. Planten vokser raskt, og uten støtte kan stilken i verste fall knekke.

Verre er det ikke. Før du vet ordet av det kan du legge dine egne, modne tomater på tallerkenen. Er avlingen riktig god, så hvorfor ikke lage din egen tomatsaus?